Het bonte hoekje ♥︎ Queen Mum leggings

4300.3090a-880Een van de eerste positiekledingstukken die ik kocht tijdens de zwangerschap was een zwarte legging. Ik draag namelijk vooral rokjes en jurkjes (je spot me zelden of nooit in een spijkerbroek) dus dan is een mooie basic zwarte legging – die je door kunt blijven dragen tijdens de zwangerschap – onmisbaar.

Bij het kopen van een nieuwe legging let ik altijd op een aantal dingen. Ten eerste, de lengte. Gezien ik 1.83 meter lang ben heb ik wel een legging nodig die mooi lang is. Ik heb een hekel aan hoog water. Ten tweede let ik op de tailleband: hoe strak zit die? Als ik iéts afgrijselijk vind, is het wel dat de tailleband zo afknelt dat je eruit ziet als een verpakte rollade. Het liefste koop ik daarom leggings met een wat bredere band van boven, die zitten vaak veel mooier. Tot slot let ik uiteraard op de kwaliteit van de stof. Die moet natuurlijk goed zijn; een legging wordt veel gedragen en dus veel gewassen. En toen ik zwanger was, moest ‘ie natuurlijk ook nog kunnen mee groeien.

Aan dit gehele eisenlijstje voldeed de ‘long legging black‘ van Queen Mum. Een superfijne legging met lange pijpen en een hele mooie pasvorm. Doordat de tailleband bestaat uit een hele brede band, kleedt de legging erg mooi af. En kun je hem door blijven dragen als je buik gaat groeien tijdens de zwangerschap.

4300.3090a-880
Dit is ‘m dus. Ik moet overigens altijd lachen als ik dit soort foto’s zie. Zwangere fashionista’s op een stel stiletto’s waar je bang van wordt. Hell no dat je daarop kunt blijven lopen als je een gewicht van 10 kg aan je buik hebt hangen en je bekken zo wankel zijn als de toren van Pizza, maar dat terzijde.

DSC_0728
De legging is in elk geval een toppertje. Ik ben er zo content mee dat ik de leggings van Queen Mum nu, na de zwangerschap, nog steeds koop. Gisteren kwam er (zie boven) weer eentje binnen. Omdat je de eerste maanden na de bevalling niet meteen je sixpack weer terug hebt (in mijn geval is die er nooit geweest ;-) ) is dit een hele fijne legging om door te blijven dragen. Hij lijkt optisch echt wat af te slanken.

Queen Mum heeft overigens sowieso een best leuke positiekledinglijn. Je kunt het merk o.a. bestellen bij Belly Fashion. Hij is met zijn prijskaartje van 37,50 euro wat duurder dan de gemiddelde legging, maar dat is ”ie zeker waard.

Wat is/was jouw favo positie kledingstuk tijdens de zwangerschap? ♦︎

Een reactie op “Het bonte hoekje ♥︎ Queen Mum leggings

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>