Billen om in te bijten!

P1014872Niets schattigers dan een partij baby- of peuterbillen! Vooral die luierkontjes zijn zo snoezig om te zien. Helemaal als ze gaan kruipen. Om op te eten..

Die puike babybillen mogen daarom best een beetje in de schijnwerpers staan. Dat vond het merk Busha ook: de té leuke leggings van dit merk hebben namelijk een lieve (dieren)print op het kontje, wat een superschattig gezicht is. Een konijntje, kikker, panda of vosje.. slechts een greep uit de collectie. Er zijn diverse varianten verkrijgbaar bij leuke webshop Atelier kiddies.

 Diegenen die mij volgen op Instagram weten dat ik momenteel redelijk in de pandafase zit ;-). Dus ik koos voor een gestreepte legging met een pandabeertje op het kontje. Helemaal leuk, ik kan niet wachten tot ze gaat kruipen of staan!

Zie hieronder een paar andere leuke modelletjes. Ik wil ook nog graag een kleurige legging erbij voor Sammie, die gele met het witte geitje ga ik denk ik ook bestellen.

                        article26537191         article26537297         article26537317

Kijk hoe leuk ook, als ze gaan staan of lopen. Helemaal als de legging een beetje baggy valt. Ik houd ervan! Voor een jongetje kan het prima met een leuk shirtje erop. Voor een meisje kun je er een shirtje of een jurkje op doen. De afbeelding is opvallend genoeg, ook onder een jurkje is ‘ie nog prima zichtbaar. Ik houd iets meer van het stoere, dus ik zal het voor Sammie vooral combineren met een leuk truitje erop.

full26537580_a
Zelf scoorde ik tot nu toe deze twee onderstaande leukerdjes.

P1014877
Sammie is er ook blij mee :-).

P1014863

De leggings zijn lekker zacht en verkrijgbaar vanaf maat 80 (6 – 12m) tot 95 (1,5 – 2jr). Atelier kiddies verkoopt ook nog andere leuke kinderitems, als kekke knuffels, slabbers of leren slofjes. Een groot deel daarvan is ook nog eens Fairtrade. Zeker even het kijken waard! ♦︎

 

5 reacties op “Billen om in te bijten!

    • Je moet even op de site kijken! Ik vind die andere met een pandabeertje bijvoorbeeld heel leuk voor een jongetje. Die Sammie heeft kan overigens ook heel goed voor een jongetje, vind ik. En die met dat vosje erop is ook leuk. Ze hebben ook met uiltje of kikker!

    • Hoi Arianne,

      Die kende ik inderdaad al wel! Ook erg leuk, alleen zijn de pijpjes van deze broekjes zo kort. Sammie heeft lange beentjes (bij haar geboorte was ze al 57 cm (!) lang. Dus helaas kan ze lang niet alle leuke broekjes aan. Wel bedankt voor de leuke tip, die zijn altijd welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>