Klaar voor de herfst

P1014941Nu het er langzaamaan op lijkt dat de zomer op zijn retour is ben ik op zoek gegaan naar leuke en warme winterkleertjes voor Sammie. Ik had best wel wat kleding van maat 50 t/m 68, maar in de maten 74 en 80 hing er nog vrij weinig in de kast. Een mooi excuus om weer even te gaan webshoppen ;-).

Ik hoefde niet ver te zoeken, want ZARA kids heeft nu echt weer een geweldige najaarscollectie! Het begon eigenlijk vooral met het zoeken van een winterjasje maar ik ben een beetje los geslagen. Ik ben mijn boekje dan ook een beetje te buiten gegaan.. maar ben wel erg blij en voorlopig is het gewoon weer even mooi geweest. Het fijne is dat ZARA nog wel enigzins leuk te betalen is. In elk geval liggen de prijzen een stuk lager dan van mooie maar dure merken als Mini Rodini, Emile et Ida etc.

Wat een feest toen het bezorgd werd! Ik vond alles wat ik besteld had in ‘het echt’ nog veel leuker. Want dat moet je altijd nog maar afwachten, soms lijken kleuren of stoffen op je beeldscherm heel anders. Maar nu vond ik alles boven verwachting mooi. Mijn vriend vond het ook helemaal leuk allemaal. Ondanks dat er veel roze bij zit, zijn de combi’s lekker stoer.

Zie onderstaand de aankopen (met duidelijk het thema: oudroze, grijs en blauw, haha).

P1014918
Deze trui met sterren vond ik super stoer! De kleur ook erg mooi en hij is heerlijk warm. Ik houd sowieso erg van pastels en vergrijsde kleuren, soms ook wel gecombineerd met juist een lekkere felle kleur. Maar in deze combi met het oudroze harembroekje blijft het geheel lekker rustig. Ik ga het combineren met de schoentjes van Little Indians.

P1014916
Dit mooie grijze broekje had ik al langer op het oog. Ik houd van baggy broeken (ook voor mezelf) gecombineerd met iets liefs en vrouwelijks. Het gemailleerde in de stof vind ik stoer en het poesje rechts is een schattig detail. Op dit oudroze dikke vest was ik op slag verliefd. Met de stoere All Stars erbij is het helemaal af :-).

P1014924
Deze sweatjurk met kattenhoofdjes is toch de max? Lekker nonchalant op een streepjeslegging, hopelijk valt ‘ie bij haar ook wat ruimer. Mag best wel een beetje groot vallen.

P1014920
Ik zocht nog een basic zachtroze vestje voor op de printbroekjes die Sammie heeft in beige, zwart-wit of blauw. Altijd wel fijn, zo’n vestje. Dit streepjesbroekje vond ik ook een fijne basic om erbij te hebben. Gecombineerd met de Donsje schoentjes is dit ook een leuk outfitje.

P1014922
Deze twee mooierds vind ik vooral heel gaaf…

P1014915
..maar het jasje met wollen bolletjes erop is toch wel het pronkstuk. Zo’n mooie kleur en lekker gevoerd van binnen met teddystof. De muts erbij, met twee pompons erop (als een soort van oortjes) maakt dat dit setje een hoge aaibaarheidsfactor heeft. Zo schattig! Ik heb ook een colsjaal erbij gekocht in dezelfde kleur roze (zie hoofdfoto), maar dat vind ik misschien iets te gematcht worden allemaal. Ik hoop nog een sjaal met een streepje of ander printje erbij te vinden.

Voorlopig in elk geval genoeg oudroze en lichtblauw in the pocket ;-). Sammie heeft ook voldoende andere kleurtjes die er weer leuk mee te combineren zijn. Maar baby- en peuterkleertjes in een mooie oudroze kleur vind je maar weinig. Althans, die betaalbaar zijn. Ik houd van roze, maar niet van dat zuurstokroze dat je veel ziet aan babykleertjes voor meisjes. Daarom heb ik even ingeslagen. Het is allemaal maat 80 (valt wel klein uit) en ze groeit nu langzaam in maat 74, dus ze zal het nog lang aan kunnen. Dat scheelt.

Voor jongetjes hebben ze ook echt te leuke dingen. Een greep uit de collectie:

6761553305_1_1_11165570803_1_1_1 6458560400_1_1_16224560743_1_1_1 5854563704_1_1_15788553812_1_1_1 5516565703_1_1_11165579803_1_1_1
Gaaf, toch? Die okergele/beige kleur vind ik erg mooi, zeker in combinatie met grijs of marineblauw. Kortom mama’s, als een dolle surfen naar ZARA.com!

Welk kledingstuk is jouw favoriet? ♦︎

5 reacties op “Klaar voor de herfst

  1. Heerlijk om weer lekker te shoppen hè! Hier ook flink ingeslagen. De indianenbroek zit hier als gegoten. Heb er een mosterdgeel shirtje op en staat heel guitig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>