Over ons

Welkom in het bonte hoekje! Mijn lifestyleblog over alles waar ik, als kersverse moeder van dochter Sammie, blij van word. Of dat nou een kledingsetje is dat ik gescoord heb of een té leuke accessoire voor de kinderkamer. Van de kringloop, of gloedjenieuw. Het liefst nét even anders en lekker kleurig. Ik ben gek op speuren naar mooie en fijne spullen voor mijn kindje of mezelf en wil mijn vondsten graag met moeders (to be) delen die daar ook blij van worden. Want een kamer is nooit af en een kledingkast nooit te vol. Toch…? :-)

Ook vertel ik zo nu en dan over mijn ervaringen als nieuwbakken moeder. Want ik ben – gezien Sammie mijn eerste kindje is – nog helemaal groen in Moedersland. Alles is nieuw. Nooit verwacht dat de meest pietluttige dingen (lees: een eerste hapje of een rollende baby) ineens kunnen voelen als een enorme mijlpaal ;-).

De deur staat altijd open, dus kom af en toe gewoon eens snuffelen in ons bonte hoekje. Vinden we leuk!

3 reacties op “Over ons

 1. Hallo Madelon,

  Via via ben ik op jouw site terecht gekomen, wat ontzettend leuk! Leuke spulletjes en leuk geschreven. :-)
  Grappig is dat ik zelf een paar jaar geleden op Amsterdamseweg 161 gewoond heb! Ik woonde toen samen (een jaar of 6 geleden) en ben, toen de relatie uitging, verhuisd naar Zutphen, maar volgens mij woonden jullie er toen nog niet.

  Maar anyway, succes met je site! Ik zal m zeker af en toe eens bekijken om ideeen op te doen!

  Groet,
  Marianne

  • Hoi Marianne,

   Wat gezellig dat je een berichtje achter laat! En fijn om te lezen dat je het bonte hoekje leuk vindt. Wat toevallig, dat je zo dichtbij hebt gewoond. Wij wonen er nu bijna vier jaar, dus dan hebben we elkaar inderdaad gemist. Wij hebben het huis nu ook te koop staan, dus wonen er waarschijnlijk ook niet heel lang meer.

   Maar helemaal leuk als je af en toe eens komt snuffelen. Daar doen we het voor! :-)

   Groet Madelon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>